100% přírodní kosmetika I BioAromaKosmetika.cz
Blog
Věčné dilema vánočních dárků
21.11.2019 Beauty tipy
Věčné dilema vánočních dárků
Ačkoliv s kamarádkami probíráte vše od A do Z a máte jasné představy o jejich vkusu, výběr toho správného dárku může být náročný. Pokud se vám nedostá... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Hellas Trade, s.r.o., se sídlem Švihovská 546/3, IČ 04222636, zapsaná u Městkého soudu v Praze, vložka C 244345 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Věčné dilema vánočních dárků
21.11.2019 Beauty tipy
Věčné dilema vánočních dárků
Ačkoliv s kamarádkami probíráte vše od A do Z a máte jasné představy o jejich vkusu, výběr toho správného dárku může být náročný. Pokud se vám nedostá... číst celé
Jak využívat esenciální oleje
Jak využívat esenciální oleje
Esenciální oleje jsou vonné látky, které se získávají z přírodních rostlinných silic. Pár kapek olejíčku v sobě obsahuje obrovskou koncentraci látek, ... číst celé
6 Bylinek pro krásu
10.07.2019 Beauty tipy
6 Bylinek pro krásu
Péče o kůži je komplexní záležitost. Pokud chceme, aby naše kůže zářila zdravím, je třeba se o ni starat z vnějšku i zevnitř. Jen tak můžeme docílit c... číst celé
Přírodní kosmetika BioAroma proti akné v mládí i dospělosti. Jak na to?
28.06.2019 Akné
Přírodní kosmetika BioAroma proti akné v mládí i dospělosti. Jak na to?
Léčba aknózní pleti vyžaduje kvalitní péči o pleť se správnými a účinnými přípravky proti akné. S přírodní řeckou kosmetikou BioAroma z Kréty se koneč... číst celé
Doprava

Zásilkovna 45 Kč

Geis, Česká pošta 99 Kč

Slovenská pošta 3,7 EUR

Doprava zdarma nad 1500,-Kč

Copyright BioAromakosmetika.cz 2014 - 2019 BioAromakosmetika.cz je eshop s řeckou přírodní kosmetikou ze slunné Kréty.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.