100% přírodní řecká kosmetika BioAroma z Kréty I BioAromaKosmetika.cz
Blog
6 Bylinek pro krásu
10.07.2019 Beauty tipy
6 Bylinek pro krásu
Péče o kůži je komplexní záležitost. Pokud chceme, aby naše kůže zářila zdravím, je třeba se o ni starat z vnějšku i zevnitř. Jen tak můžeme docílit c... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

6 Bylinek pro krásu
10.07.2019 Beauty tipy
6 Bylinek pro krásu
Péče o kůži je komplexní záležitost. Pokud chceme, aby naše kůže zářila zdravím, je třeba se o ni starat z vnějšku i zevnitř. Jen tak můžeme docílit c... číst celé
Přírodní kosmetika BioAroma proti akné v mládí i dospělosti. Jak na to?
28.06.2019 Akné
Přírodní kosmetika BioAroma proti akné v mládí i dospělosti. Jak na to?
Léčba aknózní pleti vyžaduje kvalitní péči o pleť se správnými a účinnými přípravky proti akné. S přírodní řeckou kosmetikou BioAroma z Kréty se koneč... číst celé
Opalování s rostlinnými oleji - jaké mají SPF?
Opalování s rostlinnými oleji - jaké mají SPF?
Prázdniny nám klepou na dveře a nastává tak čas dovolených, delších pobytů venku a koupání. A opět se nám otevírá téma opalování. Ano či ne? V jaké mí... číst celé
Olivový olej kouzlí nejen v kuchyni. Je skvělý i pro pleť, vlasy a tělo!
Olivový olej kouzlí nejen v kuchyni. Je skvělý i pro pleť, vlasy a tělo!
Olivový olej se vyrábí lisováním oliv a je základem středomořské stravy. Je bohatý na minerály a vitamíny, včetně vitamínu A, D, K a E a jeho antioxid... číst celé
Doprava

Zásilkovna 45 Kč

Geis, Česká pošta 99 Kč

Slovenská pošta 3,7 EUR

Doprava zdarma nad 1500,-Kč

Copyright BioAromakosmetika.cz 2014 - 2019 BioAromakosmetika.cz je eshop s řeckou přírodní kosmetikou ze slunné Kréty.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.