100% přírodní kosmetika I BioAromaKosmetika.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu na Zásilkovnu ZDARMA
Blog
Péče o pleť v souladu s lunárním cyklem
23.02.2021 Beauty tipy
Péče o pleť v souladu s lunárním cyklem
Stává se vám, že při úplňku špatně spíte, býváte podrážděné, nebo vás bolí hlava? A pozorujte, jak vaši fyzickou a psychickou pohodu ovlivňují i další... číst celé
Zobrazit všechny články
Chcete být v kontaktu?

Zadejte e-mail a přidejte se k naší skupině.

Získávejte aktuality a přístupy k exluzivním nabídkám a akcím. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Péče o pleť v souladu s lunárním cyklem
23.02.2021 Beauty tipy
Péče o pleť v souladu s lunárním cyklem
Stává se vám, že při úplňku špatně spíte, býváte podrážděné, nebo vás bolí hlava? A pozorujte, jak vaši fyzickou a psychickou pohodu ovlivňují i další... číst celé
Jak na vrásky s přírodní kosmetikou
16.02.2021 Beauty tipy
Jak na vrásky s přírodní kosmetikou
Tak jako nám s přibývajícím věkem bělají vlasy a stále víc se opotřebovává naše tělo, přichází přirozeně i první vrásky. Ty se objevují proto, že se č... číst celé
Valentýnské menu v lockdownu
08.02.2021 Lifestyle
Valentýnské menu v lockdownu
Stejně tak jako nestandardně probíhaly vánoční svátky, i svátek zamilovaných bude mít letos trochu jiný nádech. Proto jsme pro vás připravili tipy, ja... číst celé
Majitel značky Ioannis prozrazuje více o Evergetikonu
03.02.2021 Lifestyle
Majitel značky Ioannis prozrazuje více o Evergetikonu
Ioannis: "Jsem rád, že jste se zastavili u tohoto článku o Evergetikonu. Prostřednictvím tohoto rozhovoru se Vám pokusím přiblížit značku Evergetikon ... číst celé
Chcete být v kontaktu?
Zadejte e-mail a přidejte se k nám. Získávejte aktuality a přístupy k exkluzivním nabídkám a akcím. 
Buďme v kontaktu

           

Těším se na maily od vás:

jitka@bioaromakosmetika.cz

 

Doprava

Zásilkovna 55 Kč

Geis, Česká pošta 99 Kč

Slovenská pošta 3,7 EUR

Doprava zdarma do zásilkovny nad 1500,-Kč

Copyright BioAromakosmetika.cz 2014 - 2021 Bio&Aromakosmetika.cz je eshop s řeckou přírodní kosmetikou ze slunné Kréty.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.