100% přírodní kosmetika I BioAromaKosmetika.cz
Blog
Jak využívat esenciální oleje Jak využívat esenciální oleje
Esenciální oleje jsou vonné látky, které se získávají z přírodních rostlinných silic. Pár kapek olejíčku v sobě obsahuje obrovskou koncentraci látek, ... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Hellas Trade, s.r.o., se sídlem Švihovská 546/3, IČ 04222636, zapsaná u Městkého soudu v Praze, vložka C 244345 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu bioaroma@bioaromakosmetika.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak využívat esenciální oleje
Jak využívat esenciální oleje
Esenciální oleje jsou vonné látky, které se získávají z přírodních rostlinných silic. Pár kapek olejíčku v sobě obsahuje obrovskou koncentraci látek, ... číst celé
6 Bylinek pro krásu
10.07.2019 Beauty tipy
6 Bylinek pro krásu
Péče o kůži je komplexní záležitost. Pokud chceme, aby naše kůže zářila zdravím, je třeba se o ni starat z vnějšku i zevnitř. Jen tak můžeme docílit c... číst celé
Přírodní kosmetika BioAroma proti akné v mládí i dospělosti. Jak na to?
28.06.2019 Akné
Přírodní kosmetika BioAroma proti akné v mládí i dospělosti. Jak na to?
Léčba aknózní pleti vyžaduje kvalitní péči o pleť se správnými a účinnými přípravky proti akné. S přírodní řeckou kosmetikou BioAroma z Kréty se koneč... číst celé
Olivový olej kouzlí nejen v kuchyni. Je skvělý i pro pleť, vlasy a tělo!
Olivový olej kouzlí nejen v kuchyni. Je skvělý i pro pleť, vlasy a tělo!
Olivový olej se vyrábí lisováním oliv a je základem středomořské stravy. Je bohatý na minerály a vitamíny, včetně vitamínu A, D, K a E a jeho antioxid... číst celé
Doprava

Zásilkovna 45 Kč

Geis, Česká pošta 99 Kč

Slovenská pošta 3,7 EUR

Doprava zdarma nad 1500,-Kč

Copyright BioAromakosmetika.cz 2014 - 2019 BioAromakosmetika.cz je eshop s řeckou přírodní kosmetikou ze slunné Kréty.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.