100% přírodní kosmetika I BioAromaKosmetika.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu na Zásilkovnu ZDARMA
Blog
Hloubkové čištění pleti: Zbavte se nedokonalostí jednou pro vždy
24.08.2020 Beauty tipy
Hloubkové čištění pleti: Zbavte se nedokonalostí jednou pro vždy
Správné čištění pleti je základem pro její zdraví a krásu. Předchází předčasnému stárnutí, tvorbě pupínků i mdlému, unavenému vzhledu. Jak na důkladné... číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Hellas Trade, s.r.o., se sídlem Švihovská 546/3, IČ 04222636, zapsaná u Městkého soudu v Praze, vložka C 244345 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu bioaroma@bioaromakosmetika.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hloubkové čištění pleti: Zbavte se nedokonalostí jednou pro vždy
24.08.2020 Beauty tipy
Hloubkové čištění pleti: Zbavte se nedokonalostí jednou pro vždy
Správné čištění pleti je základem pro její zdraví a krásu. Předchází předčasnému stárnutí, tvorbě pupínků i mdlému, unavenému vzhledu. Jak na důkladné... číst celé
Péče o pleť s aloe vera
17.08.2020 Beauty tipy
Péče o pleť s aloe vera
Aloe Vera je obsahuje 75 aktivních látek, které příznivě ovlivňují trávení, napomáhají očiště organismu, předchází zubním kasům a úžasně působí také n... číst celé
Holistická péče o pleť a mysl s Omorfií
13.08.2020 Beauty tipy
Holistická péče o pleť a mysl s Omorfií
To, jak se cítíme, se odráží na našem zdraví ve všech směrech. Stres i nedostatek sebelásky může stát mimo jiné i za vznikem mnohých chronických kožní... číst celé
Jsou pleťové oleje v létě dobrý nápad?
Jsou pleťové oleje v létě dobrý nápad?
O pleťových olejích stále koluje spousta nepravdivých informací - mezi nimi třeba to, že oleje nejsou vhodné pro mastnou pleť, nebo že se nehodí pro p... číst celé
Doprava

Zásilkovna 55 Kč

Geis, Česká pošta 99 Kč

Slovenská pošta 3,7 EUR

Doprava zdarma do zásilkovny nad 1500,-Kč

Copyright BioAromakosmetika.cz 2014 - 2020 BioAromakosmetika.cz je eshop s řeckou přírodní kosmetikou ze slunné Kréty.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.