100% přírodní kosmetika I BioAromaKosmetika.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu na Zásilkovnu ZDARMA
Blog
Restart pro zničené vlasy
15.01.2021 Beauty tipy
Restart pro zničené vlasy
Jsou vaše vlasy unavené, zplihlé a lámavé? Cítíte, že by potřebovaly vzpruhu, ale nevíte, co ve své péči děláte špatně a co byste měla změnit? Zaměřte... číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Hellas Trade, s.r.o., se sídlem Švihovská 546/3, IČ 04222636, zapsaná u Městkého soudu v Praze, vložka C 244345 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu bioaroma@bioaromakosmetika.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Restart pro zničené vlasy
15.01.2021 Beauty tipy
Restart pro zničené vlasy
Jsou vaše vlasy unavené, zplihlé a lámavé? Cítíte, že by potřebovaly vzpruhu, ale nevíte, co ve své péči děláte špatně a co byste měla změnit? Zaměřte... číst celé
BESTSELLERY roku 2020
04.01.2021 Beauty tipy
BESTSELLERY roku 2020
Rok 2020 byl bezesporu jeden z nejnáročnějších nebo alespoň nejpodivnějších roků, které jsme zažili. Spousta z nás by jistě řekla, že nepřinesl nic do... číst celé
Jak podpořit přirozenou regeneraci pleti?
14.12.2020 Beauty tipy
Jak podpořit přirozenou regeneraci pleti?
Péče o pleť tkví právě v prevenci. V tom, že bychom se měli o pokožku starat tak, abychom podpořili její přirozené funkce. Tou nejdůležitější je schop... číst celé
Krétské masti: Výjimečná péče o pleť v každém věku
07.12.2020 Beauty tipy
Krétské masti: Výjimečná péče o pleť v každém věku
Tradiční krétské masti jsou 100% přírodní produkty, které intenzivně pečují o pokožku ve všech fázích života. Dokáží zmírnit opruzeniny u miminek, reg... číst celé
Buďme v kontaktu

           

Těším se na maily od vás:

jitka@bioaromakosmetika.cz

 

Doprava

Zásilkovna 55 Kč

Geis, Česká pošta 99 Kč

Slovenská pošta 3,7 EUR

Doprava zdarma do zásilkovny nad 1500,-Kč

Copyright BioAromakosmetika.cz 2014 - 2020 BioAromakosmetika.cz je eshop s řeckou přírodní kosmetikou ze slunné Kréty.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.