100% přírodní kosmetika I BioAromaKosmetika.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu na Zásilkovnu ZDARMA
Blog
Pleťová tonika: Nezbytný mezikrok v péči o pleť
29.09.2020 Beauty tipy
Pleťová tonika: Nezbytný mezikrok v péči o pleť
Pleťová tonika jsou často přehlíženým prvkem péče o pleť. Jejich účinky přitom můžou pomoct předejít dehydrataci pleti, vzniku akné i předčasné tvorbě... číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Hellas Trade, s.r.o., se sídlem Švihovská 546/3, IČ 04222636, zapsaná u Městkého soudu v Praze, vložka C 244345, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Get response
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pleťová tonika: Nezbytný mezikrok v péči o pleť
29.09.2020 Beauty tipy
Pleťová tonika: Nezbytný mezikrok v péči o pleť
Pleťová tonika jsou často přehlíženým prvkem péče o pleť. Jejich účinky přitom můžou pomoct předejít dehydrataci pleti, vzniku akné i předčasné tvorbě... číst celé
Hloubkové čištění pleti: Zbavte se nedokonalostí jednou pro vždy
24.08.2020 Beauty tipy
Hloubkové čištění pleti: Zbavte se nedokonalostí jednou pro vždy
Správné čištění pleti je základem pro její zdraví a krásu. Předchází předčasnému stárnutí, tvorbě pupínků i mdlému, unavenému vzhledu. Jak na důkladné... číst celé
Péče o pleť s aloe vera
17.08.2020 Beauty tipy
Péče o pleť s aloe vera
Aloe Vera je obsahuje 75 aktivních látek, které příznivě ovlivňují trávení, napomáhají očiště organismu, předchází zubním kasům a úžasně působí také n... číst celé
Holistická péče o pleť a mysl s Omorfií
13.08.2020 Beauty tipy
Holistická péče o pleť a mysl s Omorfií
To, jak se cítíme, se odráží na našem zdraví ve všech směrech. Stres i nedostatek sebelásky může stát mimo jiné i za vznikem mnohých chronických kožní... číst celé
Doprava

Zásilkovna 55 Kč

Geis, Česká pošta 99 Kč

Slovenská pošta 3,7 EUR

Doprava zdarma do zásilkovny nad 1500,-Kč

Copyright BioAromakosmetika.cz 2014 - 2020 BioAromakosmetika.cz je eshop s řeckou přírodní kosmetikou ze slunné Kréty.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.