100% přírodní kosmetika I BioAromaKosmetika.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu na Zásilkovnu ZDARMA
Blog
Jak se liší denní a noční péče o pleť?
18.01.2021 Beauty tipy
Jak se liší denní a noční péče o pleť?
Péče o pleť nemusí být žádná věda, pokud víte, po jaké kosmetice sáhnout a kdy ji použít. I ranní a večerní rutina má totiž své odlišnosti a jednotliv... číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Hellas Trade, s.r.o., se sídlem Švihovská 546/3, IČ 04222636, zapsaná u Městkého soudu v Praze, vložka C 244345, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Get response
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak se liší denní a noční péče o pleť?
18.01.2021 Beauty tipy
Jak se liší denní a noční péče o pleť?
Péče o pleť nemusí být žádná věda, pokud víte, po jaké kosmetice sáhnout a kdy ji použít. I ranní a večerní rutina má totiž své odlišnosti a jednotliv... číst celé
Restart pro zničené vlasy
15.01.2021 Beauty tipy
Restart pro zničené vlasy
Jsou vaše vlasy unavené, zplihlé a lámavé? Cítíte, že by potřebovaly vzpruhu, ale nevíte, co ve své péči děláte špatně a co byste měla změnit? Zaměřte... číst celé
BESTSELLERY roku 2020
04.01.2021 Beauty tipy
BESTSELLERY roku 2020
Rok 2020 byl bezesporu jeden z nejnáročnějších nebo alespoň nejpodivnějších roků, které jsme zažili. Spousta z nás by jistě řekla, že nepřinesl nic do... číst celé
Jak podpořit přirozenou regeneraci pleti?
14.12.2020 Beauty tipy
Jak podpořit přirozenou regeneraci pleti?
Péče o pleť tkví právě v prevenci. V tom, že bychom se měli o pokožku starat tak, abychom podpořili její přirozené funkce. Tou nejdůležitější je schop... číst celé
Buďme v kontaktu

           

Těším se na maily od vás:

jitka@bioaromakosmetika.cz

 

Doprava

Zásilkovna 55 Kč

Geis, Česká pošta 99 Kč

Slovenská pošta 3,7 EUR

Doprava zdarma do zásilkovny nad 1500,-Kč

Copyright BioAromakosmetika.cz 2014 - 2020 BioAromakosmetika.cz je eshop s řeckou přírodní kosmetikou ze slunné Kréty.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.