BioAroma kosmetika I bioaroma.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 999,00 Kč a máte dopravu na Zásilkovnu ZDARMA
Blog
Co děláme špatně při čištění a odličování a ani o tom nevíme
05.10.2021 Beauty tipy
Co děláme špatně při čištění a odličování a ani o tom nevíme
Myslíme si, že čištění a odlíčení pleti je to nejbanálnější v péči o pleť. OMYL je to základ, který když děláme špatně, ničím to pak už nedoženeme a ... číst celé
Zobrazit všechny články
Staňte se součástí Bio & Aroma

Každý měsíc rozdáváme 1 bestseller zdarma. 

Slibuji, že nezahltím váš inbox. 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Bio&Aroma, s.r.o., se sídlem Do Buků 391, Mšec 270 64, IČ 17458536, zapsaná u Městkého soudu v Praze, vložka C 371984 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co děláme špatně při čištění a odličování a ani o tom nevíme
05.10.2021 Beauty tipy
Co děláme špatně při čištění a odličování a ani o tom nevíme
Myslíme si, že čištění a odlíčení pleti je to nejbanálnější v péči o pleť. OMYL je to základ, který když děláme špatně, ničím to pak už nedoženeme a ... číst celé
Květen - srdce
03.05.2021 Lifestyle
Květen - srdce
Srdce je podle čínské medicíny vládcem všech orgánů a ovlivňuje nás na fyzické, emoční i duchovní úrovni. Co rovnováhu srdeční energie narušuje a jak ... číst celé
Večerní rutina pro klidný spánek
26.04.2021 Lifestyle
Večerní rutina pro klidný spánek
Rutina našemu dni a naší mysli dodává řád a stabilitu. Jaké aktivity to večerní rutiny zařadit, aby vám poskytla uvolnění po dlouhém dni a naladila vá... číst celé
Otužováním ke zdraví a psychické pohodě
19.04.2021 Lifestyle
Otužováním ke zdraví a psychické pohodě
Otužování má pozitivní vliv na celý náš organismus. Kromě toho, že nás po ránu dokáže pořádně nabudit a nakopnout naši energii, také dokáže podpořit n... číst celé
Staňte se součástí Bio & Aroma
Každý měsíc rozdáváme 1 bestseller zdarma. Slibuji, že nezahltím váš inbox. 
Copyright BioAromakosmetika 2014 - 2023 Všechna práva vyhrazena